Skrivrapport april 2014

Som ni märker är det bara början på månaden. Jag håller mina delmål som är deadlines för varje kapitel. Jag har just redigerat första halvan av kapitel 4. Andra halvan är inte påbörjad än. Det blir nästa uppdrag. Jag har satt upp ett delmål och en deadline till slutet av veckan. Då ska hela kapitlet vara färdigskrivet och redigerat flertalet gånger. Det är inte förrän i nästa vecka jag kan och får påbörja nästa kapitel. 

Systematiskt och konsekvent i min skrivprocess ska jag ha ett färdigt utkast i höst. Därefter ska det synas av både mig, närstående och externa korrekturläsare. Jag har en stark idé och för första gången en manusidé som jag tror på. Jag tar ut svängarna än mer och jag vågar stå för det jag skriver. Jag ska inte fega längre – jag ska bevisa att jag har tagit ett stort steg närmare drömmen. 

Björn Blomqvist 2014-04-03

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.