Delrapport april 2014

Jag höll deadline – nästan! Det blev igår kväll (måndag) som jag redigerade klart kapitel fyra och därefter startade skrivande av kapitel fem. Det är än så länge inte speciellt långa kapitel. Det kan vara en fördel. Det finns utrymme för mer utfyllnad om det så behövs. Jag har skrivit ungefär 1/10 (30 sidor) av beräknat bokmanus. 

Kapitel fem hoppas jag kunna jobba med under denna vecka. Jag ska inte förhasta mig. Jag måste behålla ett flow i det jag gör. Jag har en bra manusidé som håller. Tålamod och konsekvens är mina ledord denna gång.  

Jag kommer emellanåt rapportera om processen här på bloggen. Jag kommer inte avslöja något om vad bokmanuset handlar om. Det är en hemlighet! Det är en berättelse med en stor portion mod. I alla fall från min sida. Jag brukar inte ta ut svängarna så pass som jag gör denna gång. Det får bära eller brista helt enkelt.  

Björn Blomqvist 2014-04-08

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.