Filmdags!

Lördagen den 23 februari ägnades kulturgärningarna till att först städa i teaterlokalen och därefter under kvällen, titta på årets revyfilm. Min egen insats i årets revy är som jag sagt förr, inte alls i samma klass som för två år sedan. Det kunde jag själv konstatera då jag såg filmen. 

Det var inte bara insatsen som störde mig, utan också den enorma övervikt jag har burit på i drygt ett år nu. Femton kilo plus men som nu kämpas bort, bit för bit (just nu -2 kg). För nästa års revy har jag bara revansch i sikte – inget annat. Jag vet att jag kan bättre än så, det har jag bevisat förr. 

Björn Blomqvist 2013-02-27

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.