Passa på – missa inte!

Make_Love_not_War_OMSLAG_DIGITALHej kära läsare, följare och alla ni andra. Här är det digitala omslaget (via Poeter.se) till antologin “Make Love not War”. Jag har som ni redan förstått, fått med en dikt i antologin. Något jag är mycket stolt och tacksam för. Jag vill också gratulera alla övriga 249 dikter/poeter som är med.

Antologin finns på Poeter.se men även på bokus.com.

Min dikt finns bara med i antologin. Dikter ni hittar här på bloggen är andra dikter jag inte skickat in. Jag kommer såklart fortsätta dikta här och när det är dags igen, kommer jag självklart skicka in ett nytt bidrag.

…som sagt va. Poesi är det bästa som finns – eller hur?

Björn Blomqvist 2015-12-16

 

Published by

Björn Blomqvist

Published Poet with B.A. In Art History and B.A. in History too. Blogs about Art and Culture encounters, art analysis and about history and trevels. Still writing on my first novel and meanwhile a lot of Poetry. Some kind of Word Artist...

5 thoughts on “Passa på – missa inte!”

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.