Lägesrapport

DSCN2295Eftersom jag inte hinner med att göra konstanalyser från diverse konstutställningar, nu när det är revy- och musikaltider, tänkte jag istället ge en kort rapportering kring mitt skrivande. Det blir inte så mycket att rapportera. 

Fortfarande står romanskrivandet helt stilla. Jag påbörjade för tre veckor sedan en omarbetning av en novell som ska bli till en roman. Mer än så har det inte blivit på den fronten. En och annan dikt har det blivit och som jag i tidigare inlägg skrev – att jag är både glad, hedrad och stolt av att ha med ett bidrag till årets poesiantologi, signerat Poeter.se “Make Love not War”.

Jag har räknat mina samlade dikter och med dikten till antologin inräknad, är det 107 st. Och ändå har jag inte påbörjat poesisamling nummer två och tre! Däremot känner jag mig mer trygg och säker med poesin, medan bokskrivande haltar i takt med motivationen. 

…det var allt!

Björn Blomqvist 2015-12-09

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.