Men… Så….

Tänkte gå på galleri igår, inte oväntat men…

Till min förvåning var det stängt, på båda ställen. Det trots att öppettiderna säger något helt annat. “Jaja”. Kanske visste de att jag skulle komma? “Han som analyserar konstverken in i minsta detalj”.  “Han som traskar runt i timmar i utställningen”. “Han som sällan är kritisk – utan bara diplomatisk”. “Han den där” ;).

Nu tror jag inte det är så, men visst skulle det vara kul att gå på galleri igen. Gå runt där med stora ögon och huvudet vässat för alla intryck. Mobilen går alltid varm med alla detaljer jag måste notera. Ord utan meningar brukar det bli. Väl hemma skriver jag ändå ned allt från huvudet men har mina anteckningar i mobilen som ett passivt stöd. Jag har som ni vet – ett bra bildminne och sinne för detaljer.

Björn Blomqvist 2015-09-09 

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.