Några nyare dikter – där!

IMG_1344På sidan Poeter.se under adressen https://www.poeter.se/blomman kan ni nu läsa några nyskrivna dikter jag inte publicerat här. “Sakta vi går” och “Released” t. ex., men det kommer att finnas fler där. Jag har däremot inte påbörjat diktsamling nr. 2. Måste göra det snart. Bokmanuset likaså. Det står helt stilla. Har bara skrivit drygt 80 sidor och det återstår mycket som ni förstår. En ny deckare får vänta. Har inte släppt tanken på att återuppta den första som ligger och bleknar med sina 260 skrivna sidor.

Björn Blomqvist 2015-08-03

Published by

Björn Blomqvist

Published Poet with B.A. In Art History and B.A. in History too. Blogs about Art and Culture encounters, art analysis and about history and trevels. Still writing on my first novel and meanwhile a lot of Poetry. Some kind of Word Artist...

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.