Goda utsikter

IMG_0484Det känns som om det är medgång i skrivandet just nu. Så sent som igår påbörjade jag planerna för nästa diktsamling. Det kommer bli mer personligt och med en hel del mörker. Orsaken till detta så plötsliga infall, kan bero på ett ökat självförtroende. Jag har många gångar tvivlat på min talang, men nu känns det som om jag struntar i det och bara skriver. Det är det som är passionen. Att få uttrycka sig och berätta sin historia och om sina känslor via poesin. 

Det som kommer skilja från den tidigare samlingen dikter – den samling som inte är helt klar än, är att inga dikter från nya samlingen kommer publiceras här. De dikter som kommer att dyka upp här emellanåt, hör antingen till första, ofärdiga samlingen eller fria dikter utanför systemet (svenska/engelska). Det enda som är garanterat och genomgående, är att alla dikter, all poesi på bloggen, fortfarande är skrivet av mig – ingen annan, om inget annat skulle framgå. 😉 

Nu ska jag baka pizza. 😉

© Björn Blomqvist 2015-05-25

 

Published by

Björn Blomqvist

Aspiring author with a bachelor's degree in art history and visual communication and a bachelor's degree in history. Writes on a debut novel. Amateur actor and poet - sometimes writes art reports and articles from art exhibitions.

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.