Var finns jag inom konsten? Vad finns jag till för – inom konsten?

Av alla uttryck inom konsten, skulle jag själv placera mig inom ett fåtal områden. För att det inte ska uppstå förvirringar om vad för sorts konstmänniska jag är – förutom att vara poet och amatörskådespelare såklart. Är jag…

…I fet stil

Konstnär, Konstvetare, Konstlad, Konsthistoriker, Konstkännare, Konstsamlare, Konstanalytiker, Konstköpare, Konstbesökare, Konstintresserad, Konstkunnig, Konstkonservator, Konstig, Konstsmugglare, Konstexpert, Konstmedveten, Konstföremål, Konstnörd, Konstskribent, Konstjournalist, Konstbloggare, Konsthantverkare, Konstintendent, Konstteoretiker, Konstpedagog, Konstspekulant eller bara Konstant förvirrad 😉

…men inte det andra! Inte än.

Björn Konstqvist 2015-05-15 

Published by

Björn Blomqvist

Published Poet with B.A. In Art History and B.A. in History too. Blogs about Art and Culture encounters, art analysis and about history and trevels. Still writing on my first novel and meanwhile a lot of Poetry. Some kind of Word Artist...

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.