Bokmanus – nystart!

Jag har ju eftersökt min borttappade skrivlust och funnit att det bästa vore att skriva ut och läsa det jag skrivit hittills. Det rör sig om 42 sidor bokmanus och drygt 8 kapitel. Jag läste de tre första igår kväll och slås av att det faktiskt är bra skrivet, eller så inbillar jag mig det. 

Hur som helst så har jag fått en någorlunda bild av storyn igen, men det återstår mera. Därtill ska jag också kunna hitta motivation och direkt efter sista lästa sidan, starta skrivandet igen. 

42 sidor bokmanus är kanske bara en tiondel av hela storyn – vad vet jag? Det viktigaste är att jag läser lite till ikväll och så fort jag får en övergripande bild av storyn igen, måste jag sätta mig ned och skriva vidare på kapitel nio. 

Jag måste sätta en deadline igen, en deadline jag kan hålla – men jag har sagt detsamma många gånger, så jag tvivlar i vanlig ordning. Det finns kommande scener i boken jag måste studera i verkliga livet och göra research kring. Scenerna är beroende av just verkliga happenings. Dessa är inte förrän till våren. Mer vill jag inte avslöja. 

Nu startar kriget mot min borttappade skrivlust och jag ska erövra den. 

Björn Blomqvist 2014-09-07

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.