På’t igen

IMG_0905[1]Har egentligen inga kulturmötet att rapportera om, men det är några på G.

Det har nu passerat två dagar men inga tåg har passerat sedan den otroliga resan i musikalernas värld tog slut. Det kommer att gå flera tåg, det är jag övertygad om, men då gäller det att vara på plats. Perrongen är stor, men vagnarna små. Alla kanske inte får plats. 

Däremot har ett nytt tåg startat, men med en en ny destination. Denna gång i Oxelösund och nyårsrevyernas värld. Det blir den 9:e resan jag gör i Oxelörevyn. Inte illa, men alltid lär man sig något nytt. 

Jag har som vanligt stora förväntningar på vilka olika gestalter/roller jag kommer göra i årets revy. Det kommer jag snart bli varse om. Jag räknar med ungefär samma antal scenframträdande som vanligt. Blir det fler, blir det stressigt att hinna med alla byten. Lagom är bäst, så att säga. 🙂 

Björn Blomqvist 2013-11-19

Published by

Björn Blomqvist

Published Poet with B.A. In Art History and B.A. in History too. Blogs about Art and Culture encounters, art analysis and about history and trevels. Still writing on my first novel and meanwhile a lot of Poetry. Some kind of Word Artist...

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.