Utseendet…

Det är inte hur jag ser ut som avgörs i detta läge, snarare hur bloggens tema ska vara. Jag kände att förnyelsen behövdes. Jag har alltså bytt tema på bloggen igen, men innehållet är detsamma, dvs. en blogg om mina kulturmöten med mera.

Temat just nu är nygammalt. Jag hade det till en början, men har bytt lite då och då. Nu kör jag med detta tills jag återigen vill byta.

Det är mycket jag vill, men besluten måste bestå under en längre tid. Nu ska jag inte störa er mer. Jag ska ägna mig åt läsning och författandet istället. Kanske snart kommer jag ut på ett kulturmöte och då hörs vi igen.

Björn Blomqvist 2013-07-12

Published by

Björn Blomqvist

Aspiring author with a bachelor's degree in art history and visual communication and a bachelor's degree in history. Writes on a debut novel. Amateur actor and poet - sometimes writes art reports and articles from art exhibitions.

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.