Hur var det nu igen…

Hej alla läsare eller snarare ni få läsare. Jag har inte glömt bort vare sig er eller bloggen. Jag har ju en till blogg som jag använder för mina kreativa krafter, medan denna blogg fortfarande är en plats för tankar och synpunkter från mina kulturmöten. Den senaste tiden har jag inte åtagit mig några uppdrag med anknytning till konst- eller andra kulturmöten.

Jag har full kontroll över situationen, men som sagt, jag är slö när det gäller kulturmöten just nu. Jag har fortfarande bara kommit halvvägs med bokmanuset, men jag hoppas på en mer kreativ period under sommaren.

Eftersom jag även har skrivit på både tvåan i serien och påbörjat trean, ser det ljust ut på bokfronten. Jag förväntar mig inga stordåd. Det första delmålet är att skriva klart ettan under detta år och därefter fortsätta med redigeringsarbetet under nästa år.

Nä, nu ska jag inte gnägga om bokmanuset mer, jag ska ta mig i kragen och ägna mig åt det jag har både intresse och fallenhet för – konstanalyser! 

Björn Blomqvist 2013-06-22 

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.