Provar nytt!

Nu har jag bytt tema på bloggen igen – tänk vad snubben ändrar hela tiden och inte kan bestämma sig. Det är bara innehållet som är detsamma. Det handlar om mina konst- och kulturmöten, mina egna kulturprojekt, om bokrecensioner och mitt eget skrivande såklart.

Jag ska banne mig skriva klart ett helt bokmanus, det har jag lovat. Om det blir en utgiven bok vet bara gudarna. Jag förväntar mig inga under – jag vet hur tuff branschen är. Statistiken just nu är 122 000 tecken och ca. 72 sidor, vilket motsvarar 1/4 av manusets tänkbara omfattning.

Jag har redan fler idéer för efterkommande bokprojekt men jag hejdar mig tills nuvarande manus kan läggas till handlingarna. Den mesta ångesten har jag kring det uteblivna diktandet och alla konstbesök jag smiter ifrån. Jo jag vet, jag lyckas inte med allt just nu. Träningen är i pausläge men jag har sprungit lite, men bara det.

Björn Blomqvist 2013-04-08

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.