Kort om pågående projekt!

IMG_0419Nu har jag nya idéer och verktyg för mitt skrivande. Jag har fått lite fart på bokmanuset men inget som går fort. Drygt 10 000 tecken och 2 000 ord är resultatet än så länge. Målet är 500 000 tecken i slutändan. 2 000 ord per skrivsession/dag är mitt mål.

Helst vill jag hålla mig borta från att skriva fler alster (bok, dikter etc.) samtidigt men det är kul att skriva. Det handlar om att skriva och åter skriva, har jag fått höra. En vacker dag blir du inte refuserad för femtioelfte gången, så att säga, men jag skriver bara för min egen skull och utgår bara från mig själv utan att jämföra mig med andra – Godnatt! 

Björn Blomqvist 2013-01-15

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.