Mot nästa mål!

IMG_0905[1]Efter 2,5 månaders arbete och 2 veckor med 5 föreställningar har årets Oxelörevy nu avslutats. Jag var tillbaka på scen i år efter 1 års uppehåll för att då fokusera på andra aktiviteter. Jag kan väl sammanfatta min insats i år som godkänd, men inte i närheten av den energi jag hade för två år sedan. För två år sedan var jag mer taggad, vägde mindre och hade mer att göra på scen, inklusive alla dansscener. När det kommer till dans så blommar jag ut så att säga!

Jag hade 8 klädbyten/rollbyten i år men det var inte så överdrivet stressigt. Det fanns några vilopauser emellanåt. I dagsläget är det för tidigt att säga om jag är med nästa år. Drivet att stå på scen är stort men det finns mer än bara revy. Det är all den uppoffring som görs på fritiden som gör att det istället skulle vara skönt att bara vara hemma under jul och nyår.

Av de åtta roller jag har spelat i år, är väl bara hälften riktiga karaktärsroller. Övriga roller skulle kunna vara jag vilken dag som helst i verkliga livet, så att säga. Så här efter revyarbetet avslutat, ska jag i första hand fokusera på två saker. Först och främst fortsätta söka arbete och därutöver skriva alster/bok/blogg osv. Vi kanske ses snart i en bokhylla nära dig.

Björn Blomqvist 2013-01-13

Published by

Björn Blomqvist

Published Poet with B.A. In Art History and B.A. in History too. Blogs about Art and Culture encounters, art analysis and about history and trevels. Still writing on my first novel and meanwhile a lot of Poetry. Some kind of Word Artist...

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.