Update! – kulturläget så att säga

Grubblar över allt jag vill göra och att hinna med. Böckerna i hyllan väntar på mig. Gallerierna likaså. Jag har mycket att få ut av mig själv men jag släpper inte på handbromsen så som jag skulle vilja göra. Jag hoppas på att få komma igång med mina konstanalyser etc. Jag är medveten om min förmåga att analysera konst. Det är en anledning till mina akademiska meriter i ämnet.

Allt handlar om vilja och den har jag men den vill inte kliva fram som ifjol. Det kan bero på arbetslösheten. Det jag behöver nu är ett arbete, gärna inom konst- och kulturbranschen. Det är mitt främsta mål. Som jag sagt tidigare så trivs jag som fisken i vattnet när jag arbetar på museum.

Självklart ska jag inte sluta skriva alster. Har som vanligt flera projekt i gång, vilket resulterar i att det går sakta framåt. Huvudsaken är den att det går framåt.

Björn Blomqvist 2012-11-24  

Published by

Björn Blomqvist

Aspiring author with a bachelor's degree in art history and visual communication and a bachelor's degree in history. Writes on a debut novel. Amateur actor and poet - sometimes writes art reports and articles from art exhibitions.

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.