Nystartsprojekt

Jag har lärt mig mycket på kort tid, men det har tagit lång tid att inse det. Jag har mer inom mig än vad som syns utanpå så att säga. Faktum är att jag sedan länge haft en historia att berätta i kriminalromanens kanon. Den kan vara unik, udda eller en i mängden. Har jag något att berätta bör jag göra det. Det är aldrig fel att försöka.

Det jag har saknat är en deadline, disciplin, fokus och tålamod, trots en stark idé och stor fantasi. Nu ska detta bli verklighet. Hösten 2013 ska ett manus vara klart till stora delar. Detta betyder inte att jag slutar skriva poetiska alster. Dessa kommer till mig när jag minst anar det och vips så finns ett och annat alster på bloggen.

Jag är en känslofull person som har en stor idéskatt inom mig, men som oftast inte kommer fram. Någon gång under resans gång kommer jag rapportera om skrivprojektet så ni vet om jag håller vad jag lovar. Jag gör detta bara för att jag har en idé och en historia att berätta, inte för att sträva efter något stort då jag kanske saknar det där lilla extra. Huvudsaken är att jag försöker och sätter min historia på pränt.

Nää… Nu ska jag äta tacos och se nån bra rulle…

Björn Blomqvist 2012-09-15

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.