Nattsudd

Nu skriver jag ett inlägg bara för skrivandets skull. Jag anser att min blogg emellanåt blir för tom på inlägg om just konst- och kulturmöten. Bloggen är ju en konst- och kulturblogg, inte en bok- och historieblogg etc. Självklart kommer dessa ämnen dyka upp, men jag får inte glömma bloggens syfte, dvs. inlägg om mina upplevelser i den kulturella och konstnärliga världen.

Det är mitt i natten den 7 september och jag är vaken och reflekterar och grubblar över varför jag inte håller mig till mina kärnämnen på bloggen och undrar också varför jag egentligen bloggar. Jag ska inte lägga ner bloggen om det är det ni nu tror. Jag är ute på farligt vatten emellanåt, dvs. ibland är jag tvärvetenskaplig i mina inlägg.

Jag vet inte allt om litteratur, inte allt om historia, men jag tycker mycket om konstvetenskap/konsthistoria och medeltidshistoria, så därför är mina bokrecensioner och poetiska alster av en mer blygsam karaktär. Jag talar genom konsten kan man säga – inte den konst jag skapar, utan den konst jag analyserar.

Hursomhelst har jag nu skrivit av mig lite så att ett nytt inlägg hamnar på bloggen. Jag ska faktiskt göra flera konstbesök inom kort, så det kommer mer av den sorten.

Björn Blomqvist 2012-09-07   

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.