Mot framtiden från nuet

Bakom fasaden döljer sig en oro. Jag har suttit lugnt i båten länge nog, men kanske är det dags att ändra kurs. Kulturen och det konstnärliga finns alltid med mig och blogga kommer jag fortsätta med. Däremot är det mer osäkert vad kultursektorn har att ge mig kommande höst.

Mitt lugn har vilat på en trygghet på arbetsmarknaden, men i själva verket har det alltid blåst en del. Heltid, deltid, åtgärder och studier har tillsammans skapat den kedja av sysselsättning jag åtagit mig. Jag ångrar inga beslut, men saknar just nu beslutsamhet. Vad ska hända här näst?

Jag har inte fallit av hästen, jag har inte skjutits ut via katapultstolen och jag har inte hoppat från ett brinnande hus. Jag har bara nått ett delmål som ska leda till nästa osv. En kulturintresserad historiker, arbetare, plikttrogen förvärvsarbetare  och skrivglad tvåvägsspelare (arbetare med akademisk examen) står till arbetsmarknadens förfogande, alla kategorier!

Björn Blomqvist 2012-01-30

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.