Ingen oro

Det har gått två dagar och jag har inte skrivit mitt dagliga stycke på min novell. Det är ingen fara enligt mig själv. Jag har njutit av lokalrevy ikväll, den revy jag själv skulle vara med i.  Som ni vet har jag tagit paus i år från revyn för att ägna mig åt arbete och annat intressant. Visst saknar jag revyn då jag har varit med och spelat revy i 7 år, men beslutet är fattat och jag vet att jag kommer att stå på revyscenen eller på en scen i andra teatersammanhang framöver. Detta är bara ett litet break. Efter förra årets insats som var min bästa någonsin känns det bra att ta det lugnt ett år. Föreställningen ikväll var bra och lite saknad finns men eftersom jag vet att revyn fungerar bra utan mig så är jag inte orolig.

Så jag kan väl unna mig annan nöje för en dag, men novellen ska jag inte svika så som jag har gjort med min bok, som nu ligger på is. Jag har så mycket att ge och så mycket att tillföra litteraturen och min fantasi är det ingen brist på heller. I morgon lovar jag att skriva ett eller två stycken. Nu har jag inspirationen och är på plussidan. 

Björn Blomqvist 2012-01-21

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.