I’m back

Starkare, större, fräschare, klokare och bredare. Efter flera månaders inaktivt bloggande är jag nu tillbaka med nya inlägg och med ett bredare utbud, dvs. (Includes version 2.0 with additional material). Nu skall det åter analyseras, recenseras, reflekteras och irriteras och mycket mer som upplyser eller mörklägger min vardag. 

Tillsammans bloggen, sida vid sida samsas nu mitt konst- och kulturintresse med andra upplevelser, dvs. allt annat därutöver. Det kommer avsnitt från min mentala kompass och det presenteras framsteg och motgångar i samband med mina egna projekt och alster men också synpunkter på andras kvalster. 

Huvudtemat i bloggen är kontraster. Dessa speglar mina olika intresseområden. Den röda tråden är mina egna upplevelser från diverse arenor vars inlägg i bloggen ger krydda och mersmak för läsaren. Precis som tidigare kommer jag också rapportera från olika kulturscener och ge fördjupade analyser om min typ av smak musik, konst, filmer och andra nöjen.

Björn Blomqvist 2011-12-19

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.